2019. április 11.

European Tax Awards 2019: shortlisten a WTS Klient

A WTS Global és tagcégei összesen 21 döntős helyet értek el

European Tax Awards 2019

A WTS Klient két kategóriában is döntőbe, vagyis a legjobb tanácsadó cégek közé jutott a European Tax Awards 2019 versenyen. Az Európa legrangosabb adószakmai díjának tartott elismerésre idén 26 országból neveztek a versenyzők.

Idén 15. alkalommal rendezi meg az adótanácsadó cégek európai versenyét a legismertebb nemzetközi adószaklap, az International Tax Review (ITR). A European Tax Awards 2019 versenyre ezúttal 26 országból neveztek a pályázók, az értékelési folyamatban pedig idén figyelembe vették az ITR World Tax rangsorra érkezett nevezéseket is.

A European Tax Awards 2019 döntősei

A WTS Klient a European Tax Awards 2019 két kategóriájában is shortlistre jutott, így az év magyar adótanácsadó cége (Hungary Tax Firm of the Year) és az év magyar transzferár-tanácsadó cége (Hungary Transfer Pricing Firm of the Year) címre is esélyes.

A WTS Global, amely tavaly és 2017-ben is elnyerte az év legjobb közvetett adó tanácsadó cége címet, idén is döntőbe jutott ebben a kategóriában, vagyis esélyes arra, hogy egymás után harmadszor nyilvánítsák Európa legjobb adótanácsadó cégének közvetett adó kategóriában. A közvetett adó kategória mellett a WTS Global shortlistre került továbbá a European Tax Awards 2019 európai transzferár-tanácsadó cég kategóriájában is. Jürgen Scholzot, a WTS Németország ügyvezető partnerét és az ország egyik legelismertebb áfa-szakértőjét a versenyen a European Tax Practice Leader of the Year 2019 címre jelölték. A European Tax Awards 2019 versenyen a WTS Global tagjai közül tíz cég összesen 18 kategóriában került még a verseny idei döntőjébe.

Díjátadó Londonban

A díjátadót 2005 óta rendezi meg Európa neves adószaklapja, az International Tax Review minden évben azért, hogy elismerje a vezető európai adótanácsadó vállalatokat. A résztvevőket a zsűri három fő szempont – méret, innováció és komplexitás – alapján értékeli és rangsorolja országonként és tevékenységi területenként.

A European Tax Awards 2019 végző győzteseinek nevét 2019. május 16-án, csütörtökön, egy ünnepélyes díjátadó ceremónia keretében hirdetik ki a londoni Savoy Hotelben.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.