2024. július 15.

Megalakult a WTS Legal Ügyvédi Társulás

A WTS Klienttel együttműködő iroda velünk egy márkanév és egy fedél alatt várja ügyfeleit

WTS Legal

WTS Legal néven, a Nádasdy Ügyvédi Iroda vezetésével 2024. június 1-jén megkezdte működését a WTS Klienttel és a WTS Globallal szorosan együttműködő ügyvédi társulás. A WTS márka alá tartozó, és a WTS Klient Gazdasági Tanácsadó Kft-vel egy fedél alatt, a StefániaPark Irodaházban található 15 fős jogi szakértői csapat segítségével a WTS Klient mostantól a jogi szolgáltatások széles spektrumával is támogatja ügyfeleit a gazdasági tanácsadás minden területén.

A WTS Legal Ügyvédi Társulást a korábbi Noerr Budapest szakértői, köztük Nádasdy Zoltán, Füzi Viktor és Hegedűs Eszter, és a hozzájuk csatlakozó Szopkóné dr. Horváth Ildikó Ügyvédi Iroda csapata hozták létre.

A WTS Legal által nyújtott jogi szolgáltatások elsősorban a WTS Klient által is támogatott ügyfélkört, multinacionális cégeket és hazai nagyvállalatokat célozzák meg, de az üzleti szféra számos területére kiterjednek. Az ügyvédi társulás fő profilja a kereskedelmi, ingatlan- és társasági jog, de munkajogi, adatvédelmi jogi, perjogi és környezetvédelmi jogi tanácsadást is nyújt, továbbá jogi átvilágítást is vállal és a digitális gazdasághoz tartozó jogterületeken is sokéves tapasztalattal a háta mögött áll ügyfelei rendelkezésére.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy adótanácsadási, könyvelési, bérszámfejtési, pénzügyi menedzsment, és tavaly óta már a portfoliónkat erősítő HR tanácsadási és HR adminisztrációs szolgáltatásainkat ismét kiegészítik a jogi szolgáltatások, hiszen a gazdasági tanácsadói tevékenység nem lehet kellően megalapozott a megfelelő jogi háttér biztosítása nélkül. Legyen szó akár adó-, akár számviteli tanácsadásról, mindig az adott téma pontos jogi értelmezése biztosítja az alapot a helyes döntés meghozatalához” – mondta el a WTS Legal megalakulása kapcsán Lambert Zoltán, a WTS Klient ügyvezető partnere.

„Büszkék vagyunk arra, hogy több évtizedes jogi tapasztalatunk alapján, az egyre komplexebbé váló szabályozási környezetben ügyfeleink tanácsadási igényére a WTS Klient szakértő csapatával közösen tudunk személyre szabottan, pragmatikus megoldásokat kínálni” – nyilatkozta a változásról Nádasdy Zoltán, a WTS Legal ügyvezető partnere.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.