2013. május 6.

Meghívó szakmai konferenciákra

Bizonytalan abban, hogy vállalata helyes, törvényileg megfelelő transzfer ár dokumentációval rendelkezik? Kérdései merültek fel az ingatlanüzemeltetés adózásával kapcsolatban? Segítséget kaphat az alábbi szakmai konferenciákon:

A WTS Klient Adótanácsadó Kft. szakértői szeretettel várják Önöket 2013. május 14-én a Német-Magyar Gazdaság Házában megrendezendő „Újdonságok a transzferár szabályozásban” címet viselő szakmai konferenciára, melyen magyar és német munkatársaink mellett többek között dr. Laki Gábor, a Nemzetgazdasági Minisztérium főosztályvezetője is előadást tart.

Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmüket a 2013. május 16-án a Hilton Hotelben megrendezendő „Ingatlanüzemeltetés és Energiahatékonyság” című konferenciára is, ahol meghallgathatják a többek között kollégáinkkal folytatott panelbeszélgetést.

A fenti szakmai konferenciákkal kapcsolatban bővebb információt az alábbi linkeken találnak:
http://www.ahkungarn.hu/hu/rendezvenyek/rendezvenyek-2/rendezvenyek/rendezvenyek-oldalnezet/events/ujdonsagok-a-transzferar-szabalyozasban/?tx_cpsevents[backPid]=46081&tx_cpsevents[calendarYear]=2013&tx_cpsevents[calendarMonth]=5&cHash=ceb05b89a2c21f48c51a80da75199cae
http://www.portfolio.hu/rendezvenyek/reszletes.php?id=153
Szeretettel várja Önöket a WTS Klient cégcsoport.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.