2013. szeptember 11.

Az adótörvények ésszerűsítése – szakmai konferencia

A WTS Klient Adótanácsadó Kft. szeretettel várja Önöket 2013. szeptember 26-án 18 órai kezdettel a Német-Magyar Gazdaság Házában megrendezendő

„Az adótörvények ésszerűsítése”

címet viselő szakmai konferenciára, ahol Lambert Zoltán a WTS Klient cégcsoport partnere ismerteti a német vállalatok vezető adószakértőinek a magyar adótörvények ésszerűsítésére irányuló javaslatairól készített tanulmányát.

Ezenkívül megismerhetik a javaslatok értékelését a Nemzetgazdasági Minisztérium szemszögéből Pankucsi Zoltán adózásért és számvitelért felelős helyettes államtitkártól, valamint a magyar adópolitika általános megítélését német szemszögből Uwe Koch gazdasági attasé tolmácsolásában.

A rendezvényről bővebb információt az alábbi linken találnak:

http://www.ahkungarn.hu/hu/rendezvenyek/rendezvenyek-2/rendezvenyek/rendezvenyek-oldalnezet/events/az-adotoervenyek-esszerusitese/?tx_cpsevents[backPid]=46081&cHash=9c1b81c5bd00daa1ec0214eda5c53376

Szeretettel várja Önöket a WTS Klient cégcsoport.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.