2018. április 12.

A szociális egyezmény járulékfizetési mentességet is biztosít – HANGANYAG

Az április 1-jén hatályba lépő magyar-török szociális egyezmény a többi szociális biztonsági egyezményhez hasonlóan számos mentességet biztosít a két ország között mozgó munkavállalók járulékfizetési kötelezettségeit illetően. „Egyezmény hiányában előfordulnak olyan esetek, amikor egy kiküldött mindkét országban biztosítottá válik, vagyis mindkét országban járulékot kell fizetnie. Ez pedig nagy mértékben megnövelheti a munkavállaló bérköltségét” – hívja fel a figyelmet a szociális egyezmény jelentőségére Szadai András. A WTS Klient senior managere 2018. április 12-én beszél a témáról az InfoRádióban.

Hallgassa meg a beszélgetést!

A WTS Klient évek óta naprakészen követi és mindennapos munkájában is alkalmazza a külföldiek munkavállalásával kapcsolatos jogszabályváltozásokat és nemzetközi fejleményeket. Ha nem akar lemaradni az aktuális változásokról, kattintson az alábbi ikonra és kövesse LinkedIn-oldalunkat!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.