2018. június 21.

A termékdíj raktár hasznos, de nem jár ingyen – HANGANYAG

„A termékdíj raktár igénybevételével belföldi kitárolásoknál a termékdíj-fizetési kötelezettség halasztható, ha pedig a termék úgy hagyja el a raktárt, hogy végleges rendeltetéssel külföldre kerül, akkor véglegesen elkerülhető” – derül ki az InfoRádió június 21-ei Vállalatok és Piacok című műsorából, amelyben Cseri Zoltán, a WTS Klient managere a termékdíj raktárokkal kapcsolatos hasznos tudnivalókat osztja meg a hallgatókkal. Az interjúból kiderül többek között az is, hogy bár a termékdíj raktár nagyon hasznos lehet, üzemeltetésének számos szigorú feltétele van.

Hallgassa meg a beszélgetést!

Amennyiben Ön olyan többszereplős ügyletben vesz részt, melyben termékdíjköteles termék is érintett és a termékek részben vagy egészben külföldre kerülnek, akkor mindenképpen érdemes a termékdíj raktár alkalmazásának lehetőségét átgondolni. Forduljon bizalommal környezetvédelmi termékdíj tanácsadóinkhoz!

 

Cseri Zoltán
manager
+3618873747
zoltan.cseri@wtsklient.hu

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.