2018. augusztus 16.

Az egyesülés adózási hátrányai mérsékelhetik a szinergiák okozta előnyöket – HANGANYAG

„Általában vélt vagy valós szinergiák, illetve a szinergiák által eredményezett költségcsökkentés azok, amelyekkel előkészítéskor az egyesülés létjogosultságát indokolni szokták. Figyelembe kell azonban venni, hogy az egyesülésnek negatív adózási következményei is lehetnek” – hangsúlyozza Baldauf Csaba, a WTS Klient pénzügyi tanácsadás részlegének senior managere. A szakértő augusztus 16-án csütörtökön az InfoRádióban beszél az egyesülés, mint cégátalakulási forma esetleges kedvezőtlen adózási hatásairól.

Hallgassa meg a beszélgetést!

A hosszú távú sikeres piaci működéshez elengedhetetlen, hogy egy vállalkozás bizonyos időközönként részben, vagy akár egészben újradefiniálja szerkezetét, működését. Restructuring menedzsment szolgáltatása keretében a WTS Klient készséggel ad tanácsot a cég átalakításához, így többek között az egyesülés lehetőségének alapos átgondolásához is.

 

Baldauf Csaba
senior manager
Tel.: +3618873792
csaba.baldauf@wtsklient.hu

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.