2018. május 31.

Fontos ösztönözni a munkavállalókat az egészséges életmódra – HANGANYAG

Megbízható Munkaadó címet kapott május 29-én a WTS Klient a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarától. A díjról és arról, hogy mivel érdemelte ki a cég ezt a címet, Lambert Zoltán, a WTS Klient ügyvezető partnere beszél május 31-én az InfoRádió „Vállalatok és piacok” című műsorában. „A legfontosabb ismérv az volt, hogy a munkaadó egészséges és jó munkakörülményeket biztosítson a munkavállalóinak, és a munkavégzés ne csak egyfajta kötelesség legyen, hanem élvezni is tudják a munkavállalók” – foglalta össze a cím kritériumrendszerét a cégvezető.

Hallgassa meg a beszélgetést!

A WTS Klient igyekszik biztosítani a munkavállalói számára, hogy hosszú távon a cégnél maradhassanak. A cég HR-politikájáról, munkáltatói értékeiről és a munkavállalóknak biztosított lehetőségekről tájékozódhat Karrier oldalunkon, és HR-munkatársaink is készséggel állnak rendelkezésére!

 

Bézi Krisztina
Tel: + 3618873706
krisztina.bezi@wtsklient.hu

 

Czakó Melinda
Tel: +3618873709
melinda.czako@wtsklient.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK:

Megbízható Munkaadó címet kapott a WTS Klient

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.