2018. december 6.

A cégek 85%-ánál napi szintű az adózásban a digitális lehetőségek használata – HANGANYAG

A digitális lehetőségek alkalmazása az adózásban számos előnnyel jár. De vajon hol tartanak a cégek ebben a folyamatban? Mennyire készültek fel a digitális lehetőségek használatára? És ha felkészültek, milyen eszközök állnak rendelkezésükre? Többek között ezekre a kérdésekre ad válaszokat Dely Tamás, a WTS Klient regionális üzletfejlesztési igazgatója a WTS müncheni központja és a Német Mesterséges Intelligencia Kutatóintézet 34 országban végzett közös kutatásának eredményei alapján, az InfoRádió december 6-ai adásában.

Hallgassa meg a beszélgetést!

A WTS Klient szakértői mindig az adott cég speciális kihívásaihoz és üzleti folyamataihoz illesztve mérik fel, hogy milyen digitális lehetőségek alkalmazása a legoptimálisabb a vállalat adózásában. Keressen minket bátran, ha Ön is automatizált és digitalizált folyamatokkal szeretné egyszerűsíteni vállalata adózását!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.