2024. augusztus 21.

ITR Tax Awards 2024: négy döntős helyet szerzett a WTS Klient

Négy kategóriában shortlisten vagyunk a világ legnagyobb adós megmérettetésén

ITR Tax Awards 2024

Minden korábbinál több kategóriában jutott döntőbe idén a WTS Klient az ITR Tax Awards 2024 versenyen. A nemrég nyilvánosságra hozott listák alapján így Magyarország legjobb adótanácsadó cége, Magyarország legjobb közvetett adó tanácsadó cége, Magyarország legjobb transzferár tanácsadó cége és idén először akár Magyarország legjobb adóellenőrzést támogató cége is lehet idén a WTS Klient.

Az adóellenőrzések támogatásában is előre léptünk

20. alkalommal hirdette meg a legismertebb adószaklap, az International Tax Review (ITR) a legjobb adótanácsadó cégek, csapatok és szakemberek versenyét, többek között transzferár-tanácsadás, adójog, valamint a közvetett adó kategóriában a világ minden országában. Az ITR Tax Awards 2024 zsűrije az adótechnológia, az innováció, a compliance és a jelentések, valamint a sokszínűség, méltányosság és befogadás terén elért eredményeket is értékelte.

A versenyen a WTS Klient minden korábbinál több kategóriábanaz év magyar adótanácsadó cége (Hungary Tax Advisory Firm of the Year), az év magyar közvetett adó tanácsadó cége (Hungary Indirect Tax Advisory Firm of the Year), az év magyar transzferár-tanácsadó cége (Hungary Transfer Pricing Advisory Firm of the Year) és az év legjobb magyar adóellenőrzést támogató cége (Hungary Tax Disputes Advisory Firm of the Year) – döntőbe, vagyis az öt legjobb közé jutott.

Hasít a WTS Global

A több mint 100 országban működő WTS Global tagcégei összesen 60 helyet szereztek az országokra és régiókra bontott shortlisteken. Az ország- és régiós díjakon túl a WTS Global Indirect Tax csapatát vezető Jürgen Scholzot, a német WTS elnökségi tagját és az ország egyik legelismertebb áfa-szakértőjét a régió legjobb közvetett adótanácsadója (EMEA Indirect Tax Practice Leader of the Year) 2024 címre is jelölték.

„Nagy büszkeség számunkra, hogy idén minden olyan magyarországi kategóriában az ITR Tax Awards 2024 döntőjébe jutottunk, amelyik kizárólag adótanácsadói szakértelmet díjaz, nem jogi szolgáltatást. A WTS Legal Hungary megalakulásával pedig reméljük, a jövőben az adójogi szolgáltatásaink is nagyobb reflektorfényt kapnak” – mondta el az ITR Tax Awards 2024 verseny eddigi eredményei kapcsán Szadai András, a WTS Klient adótanácsadási üzletágát vezető partnere.

A végső díjazottak nevét szeptember 18-án hirdetik ki a londoni Leonardo Royal Hotel Tower Bridge-ben rendezett nagyszabású díjátadó gálán.

Kiváló minősítés az ITR World Tax 2025-ben is

Az ITR Tax Awards 2024 döntője mellett előkelő helyen szerepel a WTS Klient az augusztus 21-én megjelent ITR World Tax 2025 listában is. Az adó- és a transzferár-tanácsadó cégeket rangsoroló összeállításban Szadai András üzletágvezető partner adótanácsadó csapata idén is a Tier 2-be került, vagyis megtartotta a kiváló minősítést.

A több mint 29 000 ügyfél és 5 300 adószakember véleménye alapján összeállított rangsorban idén 5 100-nál is több cég és 6 000 adózási szakember szerepel a világ 155 országából.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.