2024. szeptember 2.

Megjelent az ITR World Tax Leaders 2025

A WTS Klient öt adószakértője a világ legjobbjai között

ITR World Tax Leaders 2025

Gyányi Tamás, Szadai András, Kiss Réka, László Tamás és Cseri Zoltán is bekerült idén a világ legjobb adószakértőit felvonultató összeállításba, az ITR World Tax Leaders 2025-be. Ezzel a WTS Klient minden korábbinál több helyet szerzett a listában.

A világ minden földrészéről, több, mint 155 országból 5100-nál is több céget és 6200 adózási szakembert rangsorolt idén a világ legelismertebb adószakmai lapja, az International Tax Review (ITR).

ITR World Tax Leaders 2025

 A legjobb adószakembereket bemutató összeállításban, az ITR World Tax Leaders 2025-ben Gyányi Tamás, a WTS Klient senior partnere mellett idén Szadai András, a WTS Klient adótanácsadás üzletágát vezető partnere is „Highly regarded” minősítést kapott. Az elismerést mindketten közvetett adó kategóriában érdemelték ki, ami azt jelenti, hogy Magyarország kilenc legkiválóbb közvetett adó tanácsadója közé választották őket. Társasági adó kategóriában Kiss Réka, a WTS Klient adóigazgatója kapott „Highly regarded” minősítést, aki ezzel az ország három legjobb társasági adószakértőjének egyike lett.

Cseri Zoltán senior manager és László Tamás senior manager idén a tavalyihoz hasonlóan ismét bekerültek a World Tax Leaders közé, ők szintén közvetett adó kategóriában érdemelték ki a „Rising star” címet. Ebben az adónemben a magyar adótanácsadók közül összesen hárman kapták ezt a minősítést.

A legjobb adótanácsadók

Kiss Réka adótanácsadói pályafutása a Noerr Magyarországnál indult, mielőtt a WTS Klient csapatának tagja lett, ahol jelenleg adóigazgatói pozíciót tölt be. Egy évet töltött a WTS Németország müncheni irodájának áfa részlegén. Fő szakterülete a külföldi munkavállalók nemzetközi adózása, az adóhatósági ellenőrzések támogatása és az átvilágítás, főképp cégátalakulások előtt.

Gyányi Tamás a Big4-nál töltött évek után 2004-ben csatlakozott a Klienthez, a nevéhez köthető a cég adótanácsadó részlegének létrehozása, ami azóta a WTS Klient egyik legerősebb bástyája lett. 2014-ben a cég adópartnerének, majd 2022 márciusában az adótanácsadási és a bérszámfejtési, illetve később a HR szolgáltatások üzletágak senior partnerének választották. Az ITR World Tax Leaders 2025 „Highly regarded” minősítése a 9. ilyen elismerése, vagyis 2017 óta minden évben kiérdemelte ezt a címet.

Szadai András főiskolai tanulmányai után 2006-ban, gyakornokként kezdett a Klient adócsapatánál, közben két évig Londonban dolgozott adótanácsadóként, illetve 4 hónapig a müncheni WTS transzferár-csoportjában is szerzett tapasztalatot. 2022 óta partnerként vezeti a WTS Klient adótanácsadási üzletágát.

Cseri Zoltán a WTS Klientnél kezdte szakmai pályafutását gyakornokként. Adótanácsadó, okleveles áfaszakértő, továbbá környezetvédelmi termékdíj ügyintéző, így a fő szakterületei közé tartozik az áfa-, transzferár- és expatok adózásával kapcsolatos tanácsadás mellett a környezetvédelmi termékdíj, illetve EPR-tanácsadás is.

László Tamás közgazdász, adótanácsadó és okleveles általános forgalmi adó szakértő. Elsősorban nemzetközi cégek áfa-ügyeivel, adóképviseletével foglalkozik, adó- és transzferár-tanácsadás, áfaregisztráció, adóellenőrzés, adótervezés és átvilágítás során számíthatnak rá az ügyfelek, de kiváló szakértője az adózással kapcsolatos IT-megoldásoknak is.

ITR World Tax 2025

Az ITR World Tax Leaders 2025 lista mellett a WTS Klient az adó- és a transzferár-tanácsadó cégeket minősítő ITR World Tax 2025 összeállításban is előkelő helyen végzett. A több mint 29000 ügyfél és 5300 adószakember véleménye alapján összeállított rangsorban a Szadai András üzletágvezető partner vezette, közel 30 fős adótanácsadó csapat ugyanis a korábbi évekhez hasonlóan idén is a Tier 2-be került, vagyis megtartotta a kiváló minősítést.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.