2018. április 5.

Döntős lett a WTS Klient a European Tax Awards 2018 versenyen

European-Tax-awards-2018A WTS Klient két kategóriában is a legjobb tanácsadó cégek közé jutott Európa legrangosabb adószakmai versenye, a European Tax Awards idei mezőnyében. A verseny győzteseinek nevét a május 17-ei díjátadón, Londonban hirdetik ki.

A WTS Klient az év magyar adócége (Hungary Tax Firm of the Year) és az év európai tax compliance és reporting cége (European Tax Compliance and Reporting Firm of the Year) kategóriában is a döntőbe jutott a kontinens legjelentősebb adószakmai megmérettetésén, a European Tax Awards 2018 versenyen.

A díjátadót 2005 óta rendezi meg Európa neves adószaklapja, az International Tax Review minden évben azért, hogy elismerje a vezető európai adótanácsadó vállalatokat. A résztvevőket a zsűri három fő szempont – méret, innováció és komplexitás – alapján értékeli és rangsorolja országonként és tevékenységi területenként.

A WTS Global is bejutott a legjobbak közé az év európai közvetett adó cége (European Indirect Tax Firm of the Year) és az év európai transzferár cége (European Transfer Pricing Firm of the Year) kategóriákban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:

Két díjat nyert a WTS a European Tax Awards 2017 adótanácsadó versenyen

Döntőbe jutott a WTS Klient a European Tax Awards 2017 versenyen

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.