2019. augusztus 3.

Global Transfer Pricing Forum Europe 2019

Amszterdam, 2019. szeptember 26-27.

Global_Transfer_Pricing_Forum_2019

Global Transfer Pricing Forum Europe 2019 címmel szeptember 26-27-én, az amszterdami NH Collection Grand Hotel Krasnapolskyban rendezi meg az idei transzferár-konferenciáját az International Tax Review, Európa legjelentősebb adószakmai lapja. A 19. alkalommal megrendezett esemény főszponzora ezúttal is a WTS Global lesz.

A rendezvényen multinacionális vállalatok adóigazgatói, vállalaton belüli transzferár-szakértők, döntéshozók, könyvelő és adótanácsadó cégek, valamint ügyvédi irodák vezető tanácsadói gyűlnek össze, hogy megvitassák a transzferárazással kapcsolatos legfontosabb témákat és legfrissebb trendeket.

A Global Transfer Pricing Forum Europe 2019 célja, hogy teret adjon a szabad és transzparens vitáknak olyan lényeges kérdésekről, mint például a digitális gazdaság adóztatása az OECD által, a kockázat- és compliance-menedzsment területén tapasztalható változások, valamint a transzferárazással kapcsolatos konfliktusok kezelése.

A rendezvény programját az International Tax Review honlapján érheti el.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.