2018. november 16.

Olaszországban erősíti pozícióját a WTS Global

olaszorszagban

A dél- és észak-amerikai piac után most Olaszországban erősíti a pozícióját a WTS Global. Az egyik legrégebbi partnercége, a WTS R&A Studio Tributario Associato mellett a hálózat ugyanis megnyerte tagjának Olaszország egyik vezető adójogi tanácsadó cégét, a milánói Studio Biscozzi Nobilit is.

A Studio Biscozzi Nobili (SBN) és a WTS R&A Studio Tributario Associato, a WTS Global ernyője alatt szorosan együttműködik minden adózási kérdésben, hogy a lehető leghatékonyabban támogassa az olaszországi ügyfeleket nemzetközi terjeszkedésükben, illetve minden azzal kapcsolatos kihívás megoldásában. Az ügyfeleket a két cég több mint 65 szakembere segíti az olasz üzleti élet három legnagyobb központjában, Milánóban, Torinóban és Veronában.

Az 1977-ben alapított Studio Biscozzi Nobili (korábban Biscozzi Nobili) ma az adószakmai piac egyik vezető cége Olaszországban, amely az adózás, a jog, az átalakulások (M&A), a vállalati pénzügyi tevékenységek és az adóperek területén nyújt integrált megoldásokat ügyfeleinek.

A WTS R&A Studio Tributario Associato elsősorban a multinacionális vállalatok és nemzetközi középvállalatok nemzetközi bejövő és kimenő tranzakcióira specializálódott. Az adótanácsadó iroda 2005 óta tagja a WTS Global hálózatának.

A WTS Global stratégiájához és alapelveihez igazodva, az érdekütközés elkerülése érdekében egyik cég sem végez éves könyvvizsgálatot, ezzel biztosítva, hogy hosszú távon megbízható tanácsadója legyen ügyfeleinek. Az SBN és a WTS R&A ügyfelei között megtalálható éppúgy számos multinacionális vállalat és nemzetközi középvállat, mint magánügyfél és családi vállalkozás.

„Az SBN és a WTS R&A által kínált szolgáltatások, regionális helyzetük és vállalati kultúrájuk tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A legfontosabb tényező azonban a két vállalat közötti bizalom és egy olyan partnerség, amely egyesíti a közös erőfeszítéseket arra, hogy az ügyfeleiket nemzetközi tevékenységük során a legmagasabb szinten támogassák” – mondta el Wim Wuys, a WTS Global vezérigazgatója a hálózat új tagjáról és az együttműködésükről.

Ha cége üzleti tevékenységet folytat Olaszországban, kérjük, kérdéseivel forduljon bizalommal a WTS Global szakértőihöz!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.