2019. december 17.

Számos uniós irányelvet implementálnak a 2020-as magyar adóváltozások – HANGANYAG

Több csomagban szavazta meg a Magyar Országgyűlés a jövő évi adóváltozásokat: a nyári adócsomagot 2019. július 12-én, az őszi adócsomagot december 3-án, a társadalombiztosítással kapcsolatos új szabályokat pedig december 11-én fogadták el. „Ez a három momentum határozza meg az életünket jövőre, vagyis, hogy milyen adójogszabályokkal kell számolnunk” – mondta Gyányi Tamás, aki az InfoRádió december 12-ei adásában foglalta össze a 2020-as magyar adóváltozások legfontosabb változásait. Fontos azonban szem előtt tartani, hogy ezek közül nem minden módosítás január 1-jétől lép érvénybe. „Bizonyos jogszabályok már idén nyáron módosultak, és több jelentős módosulás lesz majd 2020 júliusától is, illetve bizonyos esetekben már egy 2021-es időpontra is készülnünk kell” – figyelmeztetett a WTS Klient partnere.

Hallgassa meg a beszélgetést!

A 2020. évi adóváltozások érintik a legtöbb adózót. Ha bármilyen kérdése lenne a változásokkal, azok hatásával kapcsolatosan, adószakértőink természetesen szívesen állnak rendelkezésére.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.