2021. augusztus 24.

Döntőbe jutott a WTS Klient az EMEA Tax Awards 2021 versenyen

A WTS Global és tagjai összesen húsz helyet szereztek meg

EMEA Tax Awards 2021

EMEA Tax Awards 2021 (Europe, Middle East and Africa Tax Awards) néven, Közel-Kelettel és Afrikával kibővítve hirdette meg idén a legjobb adótanácsadó cégek európai versenyét a legismertebb adószaklap, az International Tax Review (ITR).

A 2005 óta megrendezett szakmai megmérettetésen a zsűri országokra, régiókra és szakterületekre bontva is rangsorolja az adótanácsadókat, idén több mint 30 országból. A rangsorolás három fő szempontja a méret, az innováció és a komplexitás.

A WTS Global két kategóriában – az év transzferár-tanácsadó cége és az év közvetett adó tanácsadó cége – is az EMEA Tax Awards 2021 döntőjébe jutott. A hálózat tagcégei összesen 17 helyet foglaltak el a shortlisten. A WTS Klient a Magyarország legjobb transzferár-tanácsadó cége címért küzd meg a döntőben négy versenytársával.

Az EMEA Tax Awards 2021 végső győzteseinek nevét az elhúzódó koronavírus-járvány miatt ismét online esemény keretében hirdetik majd ki szeptember 9-én.

Az ITR rangsorai alapján a WTS Klient immár ötödik éve szerepel az ország öt legjobb transzferár-tanácsadó cége között, a WTS Global pedig 2017-ben, 2018-ban és 2019-ben is elnyerte az év európai közvetett adó tanácsadó cége (European Indirect Tax Firm of the Year) címet.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.